XL-BYGGPARTNER har tagit några ytterligare steg under hösten i den digitala världen. Företaget har bytt till en digital telefonväxellösning (Telavox) och använder numera den sociala plattformen Workplace by Facebook. Samtliga anställda i företaget, oavsett tjänst, har en egen smartphone och deltar aktivt i det interna sociala nätverket. Workplace fungerar precis som vanliga Facebook, där man delar inlägg, bilder, videoklipp m.m. och kan gilla, kommentera och chatta.
– ”Vi har 6st olika arbetsplatser runt om i Stockholm och Workplace hjälper till att öka vår gemenskap och förbättra vår interna kommunikation inom företaget” säger Johan Rosendahl, VD och delägare. ”Vi kan kommunicera snabbt och smidigt på ett modernt sätt, självklart och enkelt för vissa – lite nytt och utmanande för andra”.
-”Modernt, lärorikt och roligt” säger Stefan & Robin på XL-BYGGPARTNER Vaxholm, om de nya digitala tjänsterna. ”Trots att vi finns i en skärgårdkommun en bit ifrån företagets övriga filialer så hjälper den digitala växeln och det sociala interna nätverket till att skapa en stark sammanhållning och VI-känsla inom företaget”.
XL-BYGGPARTNER kommer använda och erbjuda ännu flera digitala tjänster framöver, både internt men även externt för sin kunder proffsbyggarna. Tillsammans med sina leverantörer kommer de genomföra flertalet utbildningsaktiviteter för både personal och kunder med digitala lösningar i fokus under vintern/våren.
-”Vår avsikt är att utvecklas vidare inom det digitala området och att även hjälpa till att leda våra kunder in den digitala världen” avslutar Johan Rosendahl.