Från och med september 2020 inleder bygghandelsföretaget Byggarnas Partner och maskinuthyrningsföretaget HLL Hyreslandslaget ett samarbete. Bolagen verkar i samma bransch, är bägge privatägda och entreprenörledda och jobbar med människan och kundrelationer i fokus.

-Tillsammans skapar vi nytta och enkelhet för våra kunder. Bägge bolagen har ständigt kunden i fokus och arbetar kontinuerligt med att ta fram tjänster och lösningar som underlättar och förenklar deras vardag. Därför att vi nu stolta över att erbjuda våra kunder samleverans, säger Lisa Toresson, vd på HLL Hyreslandslaget.

Genom att erbjuda kunder möjligheten att samlasta byggmaterial och maskiner minskas kundens transportkostnader, det ger en bättre projektekonomi och är dessutom bättre för miljön.

-Våra bolag har ungefär samma kunder och är väldigt lika i grunden. Mindre butiker/depåer med ett mera engagerat personligt bemötande och en enkelhet kännetecknar oss båda, säger Stefan Pageryd, vd på Byggarnas Partner.

Om man som kund är intresserad av att veta mer om detta samarbete och dess möjligheter hänvisar bolagen till sin ordinarie säljkontakt.