Byggarnas Partners vd Stefan Pageryd med det högsta kreditbetyget

Byggarnas Partner är ett av få svenska aktiebolag som har AAA-rating och vi är stolta över vårt höga kreditbetyg som vi tilldelas år efter år. Det bygger på Bisnodes kreditvärderingssystem som betygssätter ett företags betalningsförmåga utifrån en mängd beslutsregler.

-”Vi är sedan många år ett mycket välskött bolag med sunda finanser. Betyget innebär en trygghet för våra kunder och leverantörer som visar att vi är en stabil partner att lita på och att vi kan leva upp till våra åtaganden.” säger Stefan Pageryd, vd på Byggarnas Partner Sverige AB.

Knappt tre procent av alla aktiebolag i Sverige har högsta betyget i Bisnodes kreditvärderingsmodell AAA. För att kunna tilldelas betyget krävs att man funnits i minst 10 år, omsätter minst 2 miljoner kronor och att man presterar avsevärt mycket bättre än branschens genomsnitt.

-”Det är våra fantastiska medarbetare som med sitt gedigna arbete och engagemang gör att vi år efter år kan erhålla detta hedersamma kreditbetyg. Hur svårt ska det va?” avslutar Stefan.