Byggarnas Partner proffsbrädgårdar i Stockholm går riktigt bra. Omsättningen har under 2019 ökat med hittills 16% jämfört med samma period föregående år. En stor del av framgången är det personliga bemötandet och engagemanget hos vår personal som proffskunderna upplever. Nu har vi nöjet att presentera två glada och entusiastiska tjejer som nya medarbetare hos oss:

På vår proffsbrädgård i Tullinge finns sedan en tid tillbaka Angelica Finnborg med i arbetslaget. Hon jobbar som lagersäljare och ser till att brädgården är i bästa skick med välfyllda lagerplatser av trä- och byggmaterial. Angelica gillar att träna crossfit och både tränar och håller i egna pass som instruktör på det lokala gymmet.

På vår enhet i Sorunda tillträde igår, Bim Jobsen, som ny platschef. Hon är norska med härlig brytning och utstrålning. Hon har bred och mångårig erfarenhet från byggmaterialhandeln då hon tidigare arbetat både på Byggmax och som platschef inom Beijer Byggmaterial. Vi hälsar Bim, som på fritiden gillar stridande strömmar och laxfiske, varmt välkommen in i vårt glada arbetsgäng.